Francoren mende kantatzen genuenenan - Larraburu, Colette; Etcheverry Ainchart, Peio 1973- (Aduna (Gipuzkoa): Elkar, 2021)
Traza la historia de los cantantes vascos que desafiaron la censura y represión de la dictadura franquista
CD.: Gu gira Euskadiko gazteri berria / Estitxu ; Euskalduna naiz eta / Guk ; Bidez bide / Etxamendi-Larralde ; Itziarren semea / Pantxoa eta Peio ; Joseba Elosegiri / Etxamendi-Larralde ; Arbolan gainean / Guk ; Eñaut Bidegorri / Pantxoa eta Peio ; Yup la la / Etxamendi-Larralde ; Azken dantza / Manex Pagola ; Lagun etor gurekin / Guk ; Otxabagian / Etxamendi-Larralde ; Lepoan hartu eta segi Aurrera / Pantxoa eta Peio ; Urtxintxak / Manex Pagola ; Batasuna / Pantxoa eta Peio ; Eki Eder / ; Guk ; Ez ez dira hilko / Ortziken, Patxika ; Lanik Gabe / Zazpiri Bai, Manex Pagola
Rústica
Keywords: Lengua vasca -- Aspectos sociales -- 1939-1975; Canciones políticas -- Euskal Herria; Kanta politikoak -- Euskal Herria; Euskara -- Alderdi sozialak -- 1939-1975; Euskal musika -- 1939-1975; Música vasca -- 1939-1975; Euskal Herria -- Cultura -- 1939-1975