Josi eta josi - Moreno Martinez, Itziar 1982- (Tafalla : Txalaparta, 2023)
Zergatik ateratzen gara kalera Martxoaren 8an? Zer gertatu zen egun hori hautatzeko? Clararen istorioaren bitartez, ipuin ilustratu honek Emakume Langilearen Nazioarteko Egunaren abiaburura eramango gaitu, aurreko belaunaldien lorpenak ezagutu eta haien borrokei segida emateko
¿Por qué salimos a la calle el 8 de Marzo? ¿Qué pasó para elegir ese día? A través de la historia de Clara, este cuento ilustrado nos lleva al inicio del Día Internacional de la Mujer Trabajadora para conocer los logros de las generaciones anteriores y dar continuidad a sus luchas
8 urtetik aurrera
Paper-azal
Jatorrizko izenburua: Paco cuor di porcello e i minuscoli mostri
Letra txikia eta larria
Keywords: Emakumeak -- Aukera-berdintasuna; Mujeres -- Igualdad de oportunidades; Haur liburuak; Libros infantiles