Plan Z.E.N. : (Zona Especial del Norte) - España. Ministerio de Interior (Ministerio del Interior ; Dirección de la Seguridad del Estado, 1983)
Iparraldeko Eremu Bereziari dagokion sigla. Plan Z. E. N. izenarekin ezagutzen da Espainiako Barne Ministerioko Estatuko Segurtasun Zuzendaritzak egindakoa 1983ko otsailean ETAren indarkeriari aurre egiteko asmoz ezagutzera emandako dokumentua.