Bizitza eskukadaka / Ainhoa Tirapu, [Miren Rubio Iturria] - Tirapu, Ainhoa (Letrak & Futbola = Letras & Fútbol (Fundación Athletic Club Fundazioa), 2019)
Ainhoa Tirapu kapitainak idatzi du euskaraz, Miren Rubio Iturria kazetariaren laguntzarekin, atezain nafarrak Barañainen hasi zenetik 2019ra arte izandako ibilbide luzearen bizipen nabarmenenak biltzen ditu.