Egin kalkuluak : matematikak ikasteko jarduera errazak - Irurk Itzulpenak (Susaeta, 2021)
Ikasi matematika kalkulu eragiketak landuz flashcardak, puzzle bat, ezabatzeko errotuladorea eta koloretako lau arkatz biltzen dituen jarduera liburu sinple honekin. Pentsatu, konpondu eta ikasi!