Bern. Gordonii opus, lilium medicinae inscriptum, de morborum propè omnium curatione, septem particulis distributum ... - Bernard de Gordon (Lugduni : Apud Gulielmum Rouillium, 1559, 2018)
Sign.: a-z8, A-Z8, 2a-2l8, 2m4, *7