Hilero hitzaldi baten analisia, 'Gara' egunkariko 'Gaur8' astekarian - Mondragon Unibertsitatea (Mondragon Unibertsitatea, 2020)
Hile honetan Larraitz Ariznabarreta irakasleak exilioaz egindako hitzaldia ekarri du 'Gaur8' astekariko orrietara Beñat Zamalloa Akizuk