Guipuzcoaco dantza gogoangarrien condaira edo historia : beren soñu zar eta itz neurtu edo versoaquin : baita berac ongui dantzatzeco iracaste edo instruccioac ere / beraren eguillea, Juan Ignacio de Iztueta. (Donostian : Ignacio Ramón Baroja-ren Moldizteguian, 1824., 2019)
A.S. 819